KARS / SUSUZ - Harmanlı İlkokulu

23 NİSAN KONULU RESİM YARIŞMASI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KONULU RESİM VE ŞİİR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

Konu: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Amaç: Çocuklarımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku ve heyecanını aşılamak. Dünya Barışı, Milli Egemenlik, Bayram Coşkusu olgularını anlamalarını sağlamak. Kendilerini özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek ve fark edilmelerini sağlamak. Çocuklarımızın şiir yazma ve resim yapma becerilerini pekiştirmek.

A) Resim Yarışması İçin:

1-Resim yarışmasına ilçemiz genelindeki anasınıf  öğrencileri ve İlkokul 1,2,3 ve 4. Sınıf öğrencileri başvuru yapabilecektir.

2-Resim Yarışmaları için 35x50 ebatlarında kağıt kullanılacak olup resim tekniği serbesttir.

3-Resimler alıntı olmayıp tamamen özgün eserlerin olmasına dikkat edilecektir.

4-Her öğrenci yarışmaya, daha önce ödül almamış ve sergilenmemiş en fazla 1 (bir) eserle katılabilir. Her okul en fazla 3 eserle yarışmaya katılabilecektir.

5-Yarışmaya gönderilecek eserler katlanmadan ve yıpranmayacak şekilde iki mukavva arasına konularak elden teslim edilecek; katlanan ve yıpranan eserler değerlendirmeye alınmayacaktır.

6-Yarışmaya katılacak öğrencilerin adı, soyadı, sınıfı, numarası, okulu ve Görsel Sanatlar ders öğretmeni sayfanın arka yüzüne sol alt köşeye yazılacaktır. Ders öğretmeni resmi imzalayacaktır.

7- İlgili tüm okullarımızın katılımı zorunludur.

C) Yarışma Takvimi:

- Yarışmaların tüm öğrencilere duyurulması: 21-30 Mart 2023 tarihleri,

- Öğrencilerin hazırladıkları eserleri sınıf / branş öğretmenlerine teslim etmeleri: 10 Nisan Pazatesi günü,

- Okul Müdürlüklerince kurulan komisyonlar tarafından değerlendirmenin yapılması:11 Nisan 2023 Salı günü,

- Okulda dereceye giren eserlerin Susuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne elden teslim edilmesi: 12 Nisan 2023 Çarşamba günü mesai bitimine kadar

- Susuz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce kurulan komisyon tarafından değerlendirmenin yapılması: 13 Nisan 2023 Perşembe günü,

- 14 Nisan 2023 Cuma günü yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz ilçe milli eğitimin web sitesinden duyurulacaktır.

Ödüllendirme:

Yarışmalarda ilk 3 dereceye giren öğrencilere ödülleri tören alanında verilecektir.

Jüri üyeleri:

Elif İpek SOYYİĞİT (Başkan)

Fadime BATIHAN

Seda ÇERKEZOĞLU

Öykü Hazal İLİŞİKLİ

Meryem ÖZGÜR

SUSUZ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ RESİM YARIŞMASI KATILIM FORMU                                  Tarih:

Adı  Soyadı

: ..........................................................................................................

Doğum  Yeri ve Yılı

Okuduğu Okul

Sınıfı

Telefon

: ................................................ E-posta : ..........................................

Eserin Adı

Okul Müdürü İsim/İmza  :...................................................................................

Şartname hükümlerini kabul ediyorum.

İ M Z A    : .................................

Yayın: 21.03.2023 - Güncelleme: 21.03.2023 12:02 - Görüntülenme: 137